top of page
Sök
  • Skribentens bildLedarskap i balans

Inför det ännu nya året 2023

Idag är det årets fjärde dag. Det är bara eftermiddag, men mörkret börjar redan smyga sig på. Utanför fönstret faller snön. Temperaturen ligger strax under nollan och jag håller tummarna för att snön får ligga kvar några dagar, att den får täcka över den karga vintermarken och lysa upp i mörkret. Just nu behöver vi allt ljus vi kan få. I form av snö, i form av mänsklig värme, i form av hopp.

I morse efter frukost lyssnade jag och maken på Tankar för dagen på SR Play. Prästen Håkan Sandvik delade tankar om frid och fred och om att önska varandra gott nytt år. Men också att det nya goda året inte kommer av sig själv, utan att vi måste "skapa det nya året med och för varandra".


Vi sätter ofta intentioner och ger löften inför ett nytt år. Det är bra. Jag har själv satt en intension som jag hoppas ska kunna hjälpa mig att leva lite mer närvarande och innerligt, både i relation till mig själv och till dem jag möter.


Det är fortfarande är några dagar kvar av det vi kallar julhelgerna och innan vardagen tar vid igen vill jag påminna om att vi alla faktiskt kan vara med och skapa ett gott nytt 2023 - dag för dag. Kanske genom att möta en blick, ge en hjälpande hand eller bara finnas till för varandra 🌿

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page