top of page
Sök
  • Skribentens bildLedarskap i balans

De sista sensommardagarna


går mot sitt slut och tanken på den stundande vardagen väcker både lust och oro. Å ena sidan är jag fylld med energi för att fortsätta arbetet med yoga, coachande samtal och ledarutveckling Å andra sidan vill jag bara vara kvar i sommarens frihet med morgondopp och lata oplanerade dagar Men kanske är det möjligt att låta båda förhållningssätten få finnas samtidigt... Jag kommer i alla fall:


1. Behålla delar av sommarens sköna morgonrutin med yoga/meditation/stillhet (och bad om det går), innan frukost! 🧘‍♂️ 2. Äta middag utomhus så länge det bara går 🍎 3. Ge rum för luft och rymd i mina arbetsdagar 💫 4. Ta mig tid att vara ute i naturen 🌿

5. Umgås med familj och vänner 🤗


Vad gör du för att må bra i övergången från sommar till höst?

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page